045 - 511 38 88

Slaapkamer Ventilator - Super Stil

Stel je voor: een verkoelende bries die zachtjes door je slaapkamer danst, verlichtend en rustgevend na een lange dag. Ervaar het genot van onze witte slaapkamer ventilator - een ware metgezel voor een goede nachtrust en verfrissende ontspanning.

Met zijn slanke en compacte ontwerp, past deze stille ventilator perfect op uw nachtkastje of een hoekje van uw slaapkamer. Maar laat u niet misleiden door zijn bescheiden formaat - deze krachtpatser biedt een indrukwekkende luchtverplaatsing. Terwijl andere ventilatoren zich beperken tot slechts 3 meter, kan deze deze ventilator een luchtverplaatsing creëren die goed waarneembaar is tot 8 meter. Hiermee wordt de hele slaapkamer voorzien van een indirect aangenaam verfrissend briesje.

Horizontaal oscillerend, beweegt hij elegant heen en weer, terwijl u de verticale hoek naar wens kunt aanpassen, zodat u de perfecte luchtstroom richting kunt instellen. Met 4 instelbare windsnelheden kunt u de intensiteit aanpassen aan uw behoeften.

En het beste van alles? Deze ventilator werkt fluisterstil, met een geluidsniveau van minder dan 40 dB op de hoogste stand. Dus geen storende geluiden die uw nachtrust verstoren, alleen maar verfrissende rust.

Dankzij de oplaadbare batterij en de USB-aansluiting kunt u hem overal mee naartoe nemen, zonder gedoe met kabels. Of het nu gaat om een zwoele zomernacht thuis of een uitje naar een vakantiehuisje, deze ventilator staat altijd paraat om uw verkoeling te bieden.

Dus waar wacht u nog op? Ervaar de ultieme verfrissing en comfort met onze witte slaapkamer ventilator. Het perfecte accessoire voor uw oase van rust en ontspanning.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Bij het verzenden van deze review gaat u akkoord met de review voorwaarden.

De slaapkamer ventilator kan vier uur draaien op stand 1, twee uur draaien op stand 2 en 1,5 uur op stand 3. Er is ook nog een stand 4 die op een variabele snelheid draait (natuurlijke wind) op deze snelheid draait de ventilator 3 uur lang op één oplaadbeurt!

Het product kan binnen 14 dagen worden geretourneerd. 
Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Zie ook onze algemene retourvoorwaarden.

Specificaties
  • Zeer Stil
  • Krachtig
  • Draadloos
  • Compact
Maten

Afmeting: Lengte 23 cm - Breedte 20cm  - Hoogte 29 cm

Garantie

1 jaar garantie

Geluidloos

Minder dan 40 decibel op de hardste stand.
Fluisterstil op de laagste stand.

Geschikt voor
Slaapkamer, Keuken, Woonkamer, Tuin en Terras. 
Verzend informatie

Verzending met PostNL

Verzending via PostNL met track&trace. U ontvangt een link om uw pakket te volgen en weet wanneer het bij u wordt geleverd.

Wijzigingen doorgeven voor de bezorging
Pas afleveradres aan en geef bezorgvoorkeuren op via de track&trace pagina van PostNL zolang het pakket nog niet is gesorteerd

Op de hoogte blijven?
schrijf in voor de nieuwsbrief en ontvang meteen een kortingscode!

Deze producten zijn van hoge kwaliteit en echte bestsellers!

  • Kortingen en acties
  • Handige tips